SCORM and cross domain scripting

“People trying to deploy SCORM across several sites have been agonising over the problems associated with playing SCORM content from one domain in a VLE in another domain. We asked SCORM luminaries Dan Rehak, Claude Ostyn, Wayne Hodgins and Schawn Tropp about their views on the nature of the problem, what sorts of solutions might work and what SCORM’s makers -ADL- intend to do about it.”

(bron)

Bericht op de CETIS website over het probleem dat kan optreden als de content en de leeromgeving bij een SCORM package op twee verschillende servers staan.
Het is een beetje een technisch verhaal dat bekend zou moeten zijn bij de mensen die voldoende javascript kennis hebben om het te kunnen volgen. Toch zal ook voor die mensen de white paper die ADL binnenkort hierover hoopt beschikbaar te kunnen stellen de moeite waard zijn. Immers, als je er omheen moet werken kan dat maar beter op een manier die een beetje overeen komt met wat anderen doen of gedaan hebben.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties