Londen Heathrow

“Het bagagepersoneel van de luchthaven van Heathrow in Londen heeft zondagmorgen het werk neergelegd uit onvrede met de huidige lonen. Dat meldt de BBC op haar website. Zo’n twintig luchtvaartmaatschappijen zouden negatieve gevolgen ondervinden van de staking.”

(bron)

Ongelofelijk dit bericht. Afgelopen week op weg naar Glasgow had ik de pech weer via Londen Heathrow te moeten. Leuk zo’n groot vliegveld, maar met een tamelijk slechte reputatie voor wat betreft de kans dat je baggage met dezelfde vlucht als dat jij zelf verder moet meegaat.

De vorige keer terug (ook vanuit Glasgow) deden ze er 4 dagen over om mijn tas van Londen naar Eindhoven te krijgen. Toen hij aankwam leek het alsof hij al die tijd buiten in de Britse regen had gestaan. Ook nu heen naar Glasgow ging het weer fout.


Terwijl ik op maandagavond aan kwam, kwam mijn tas pas 24 uur later aan in mijn hotel. Nu gelukkig wél nog droog, en ik had, wijzer geworden na de vorige keer, nu wat hoogstnoodzakelijke kleding in mijn handbaggage zitten, maar toch.

Nou op mijn steun kunnen ze niet rekenen en als ik het voortaan kan voorkomen via Heathrow te reizen zal ik dat zéker doen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties