"Tweederde van mails is spam"

“Bijna tweederde van alle berichten die klanten van e-mailfilterbedrijf MessageLabs ontvangen, is spam. ZDNet bericht dat er volgens het bedrijf sprake is van een uitermate sterke toename van ongevraagde e-mail; in september 2003 was het percentage ongevraagde mails met 43,7% nog aanzienlijk lager.”

(bron)

OK, wie gaat er op korte termijn iets doen aan deze onzin? Ik heb inmiddels een spamfilter op mijn mailbox en het helpt een beetje (ik hoef de spam niet meer handmatig te verwijderen), maar het blijft onzin. En ik was toch altijd van overtuigd dat als een probleem dringend genoeg wordt en er maar genoeg mensen last van hebben, dat er redelijk snel een oplossing voor komt. Maar misschien ben ik nu wel té optimistisch (of zelf naïef).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties