UT-alumni krijgen levenslang e-mailadres

“Alle alumni van de Universiteit Twente (UT)krijgen een e-mailadres van hun ex-universiteit, dat levenslang actief blijft. De e-mailservice is ontwikkeld door de Dienst Informatietechnologie, Bibliotheek en Educatie (ITBE) en het Bureau Communicatie van de UT. Hiermee willen zij de ‘promotiefunctie’ van alumni wil versterken. De band tussen universiteiten en alumni is van groot belang en steeds meer worden alumni gezien als ambassadeurs van de instelling.”

(bron)

Leuk dat het blijkbaar werkt, tenminste volgens het bericht. Van de vijftienduizend alumni die geïnformeerd werden over de actie, hadden enkele dagen na de start reeds twaalfduizend alumni hun e-mailadres geactiveerd. Grappig ook omdat het een service is waarvan ik me kan voorstellen dat menig planmaker in het hoger onderwijs die als achterhaald (niet sexy, kunt beter WiFi aanbieden, maar ja dat had Twente natuurlijk al) en/of niet nodig (ze hebben al zoveel mailadressen) afgedaan zou hebben. :)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties