Mike Rowe schikt met Microsoft en overhandigt domein

“De zaak tussen Microsoft en Mike Rowe is in der minne opgelost. Laatstgenoemde had het domein Mikerowesoft.com geregistreerd, wat Microsoft niet bepaald leuk vond – aangezien de uitspraak van beide namen bijna identiek is. Nadat de 17-jarige student Microsofts symbolische bod van 10 dollar niet aanvaardde en hij meer eiste, kreeg hij een 25 pagina’s tellende brief met de beschuldiging van overvragen. Uiteindelijk zijn beide partijen rond de tafel gaan zitten en is er een schikking getroffen. In ruil voor de overhandiging van het domein ontvangt Mike Rowe niet de gevraagde 10.000 dollar, maar wel… een Xbox. Ook zal de softwaregigant opdraaien voor de kosten die het overdragen van het domein vergt, en krijgt hij "een training in het gebruik van Microsoft-technologie". Daardoor zijn de donaties die hij heeft ontvangen voor de strijd niet meer nodig, en hij stelt voor om deze te schenken aan een liefdadigheidsinstelling voor zieke kinderen.”

(bron)

Hmm, dat was goedkoop, maar sowieso logisch dat hij eieren voor zijn geld kiest, doe je tenslotte niet voor je plezier zo’n rechtzaak.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties