ZAP genomineerd voor innovatieprijs

“Het innovatieproject ZAP is door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties genomineerd voor de prijs van het ‘beste praktijkvoorbeeld’ 2004. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens de tweede Nationale Conferentie ‘Innovatie en Kwaliteit in de Publieke Sector’, die plaatsvindt op 11 maart a.s. in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag.”

(bron)

Heel leuk project, heel leuke resultaten ook. Ik was de eerste keer op de website véél te lang bezig met het ‘even’ uitproberen van een aantal van de negenendertig ZAPs die er staan en volledig online te bekijken zijn. Heel leerzaam. En ze nu inpakken als SCORM packages zodat we ze ook rechtsreeks vanuit onze leeromgeving kunnen benaderen en daar kunnen aanbieden. ;-)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties