Bush kandidaat voor Nobelprijs

“De Amerikaanse president Bush is voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen. De Noorse parlementariĆ«r J. Simonsen heeft hem samen met de Britse premier Blair voorgedragen omdat ze de Iraakse ex-president Saddam Hoessein hebben verjaagd. Andere genomineerden zijn de Europese Unie, vanwege haar uitbreiding naar het oosten, paus Johannes Paulus II en de Tsjechische oud-president Vaclav Havel”

(bron)

Laten we er maar even vanuit gaan dat het Johannes Paulus II wordt omdat het waarschijnlijk zowat het laatste jaar is dat hij voorgedragen kan worden. Als het Bush wordt, of zoiets raars als ‘de Europese Unie’ dan verliest de prijs definitief elke geloofwaardigheid.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties