Muziekindustrie wil interoperabiliteit downloadservices

“Op Reuters is te lezen dat de muziekindustrie aandringt op overleg tussen de grootste aanbieders van legale muziekdownload diensten. Dit overleg moet leiden tot een methode waardoor de muziekbestanden die kunnen worden gedownload te gebruiken zijn op allerlei soorten en maten afspeelapparatuur voor digitale muziekbestanden.”

(bron)

Goed idee, weinig kans dat het daadwerkelijk wat gaat veranderen. Het is natuurlijk één ding om te hebben geleerd van zaken als de verschillende DVD formaten of, van wat langer geleden, VHS vs Video 2000. Dat betekent nog niet dat je als bedrijf het voordeel van het koppelen van een formaat aan jouw afspelers wilt opgeven, zoals bijvoorbeeld bij Apple nu het geval is.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties