Online petitie voor belastingaangifte Mac en Linux

“AMSTERDAM – Het is al jaren een probleem voor Mac- en Linux-gebruikers die online hun belastingaangifte willen versturen. Het kan niet. Het belastingprogramma is alleen geschikt voor mensen met een Windows-computer. Daarom heeft de website Macfreak.nl een petitie online gezet.”

(bron)

Ok, ik moet het toegeven, ik maak ook altijd grapjes over Apple-gebruikers. Voornamelijk natuurlijk uit jaloezie, omdat een Apple laptop meestal net wat slanker, blitser is dan de mijne. Maar toch is het onzin dat zij hun belasting niet online kunnen invullen.

Teken dus die petitie, en als je het niet doet voor de Apple gebruikers, doe het dan maar voor de Linux fans, of gewoon voor het principe!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties