Postbank negeert Linux-gebruikers opnieuw

“De Postbank lanceerde [vorige] week met veel tamtam een nieuwe site voor het internetbankieren. Linux-gebruikers zijn echter niet welkom.”

(bron)

Dom, dom, dom. Er zijn nog steeds heel veel mensen die het niet helemaal snappen. Welke niet generieke/in alle browsers beschikbare functionaliteit is er nou allemaal zo hoog nodig om die site aan het draaien te krijgen? Het is een kwestie van de juiste eisen stellen aan je ontwikkelteam. En ook uit marketing oogpunt is dit natuurlijk gewoon dom. Je wéét dat de Linux gemeenschap (voor de duidelijkheid: ik ben daar geeneens lid van) er eentje is die dit soort zaken luid en duidelijk naar voren zal brengen. Dus waarom de gegarandeerde negatieve publiciteit niet voorkomen en je site goed ontwerpen?

p.s. om voor de hand liggende opmerkingen voor te zijn: mijn werkgever heeft dat inderdaad ook nog niet in de gaten, tja.

p.s. #2 mochten er hier ooit problemen zijn op dat gebied, laat het me dan s.v.p. weten! Ook hier gebruikt 94,92% van de bezoekers Internet Explorer (en 96,97% een versie van Windows), maar dat lijkt me geen reden om die andere 5,8% weg te jagen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties