Draadloos mini-bar management voor hotels

Bartech heeft de e-fridge ontwikkeld. Dit is een draadloos management systeem voor mini-bars in hotels. Als een hotel over een 802.11b hotspot netwerk beschikt kan het voorraadbeheer van de mini-bars met behulp van een PDA geautomatiseerd worden. Als het hotel niet over een Wi-Fi verbinding beschikt, is een Pocket PC Cradle nodig om de data te synchroniseren met de server. Deze case is een fraai voorbeeld hoe een investering in een draadloos netwerk terugverdient kan worden door de kosten niet (alleen) op de klant te verhalen, maar door de technologie ook voor de eigen processen en workflow-verbetering in te zetten.”

(bron)

Eigenlijk kan en wil ik niet meer doen dan gewoon zeggen dat ik vind dat dit een absoluut juiste conclusie van Peter Kentie is wat mij betreft.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties