Relatie met collega is taboe

“Relaties op het werk kunnen niet. Dat vindt de helft van alle Nederlanders, blijkt uit een speciaal Valentijnsdagonderzoek van de vacaturesite Monsterboard.nl. Een relatie beginnen met een collega zou alleen mogen onder bepaalde voorwaarden zoals dat de baas er vanaf weet of de positie van de betrokken werknemers dat toelaat.

Ongeveer zeventien procent van de ondervraagden vindt het zelfs een taboe om een relatie met een collega te hebben. "werkromances leiden altijd tot problemen", zo vinden ze. Slechts een derde ziet geen bezwaren omdat werk en privĂ© gescheiden zijn.”

(bron)

Leek me echt zo’n “the day after” bericht. Dus jongens en meisjes: geen toestemming vragen aan je moeder, maar aan je baas voordat je je eerste afspraakje plant!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties