UK-NL expertverkenning van digitale portfolio's en repositories (ALT-SURF)

“Op initiatief van SURF en de Britse Association for Learning Technology (ALT) zullen een aantal Nederlandse experts op het terrein van portfolio en repositories deelnemen aan het ALT Spring conference and research seminar (22 en 23 april a.s., Edinburgh. De jaarlijkse lente-conferentie van ALT en het aansluitende research seminar zijn gewijd aan digitale portfolio’s en digitale repositories. Tijdens het research seminar zullen 5 experts uit Nederland met 5 experts uit de UK kennis en ervaringen uitwisselen over “beliefs, achievements and challenges” op deze terreinen.”

(bron)

Ik mag ook mee. Een belangrijke reden waarom ik dit leuk vind is dat ik de meeste Nederlandse deelnemers op het gebied van portfolio’s nog niet ken(de) en het sowieso leuk vind om inhoudelijk wat dieper over repositories te praten in plaats van op het introductieniveau te blijven.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties