Een weblog voor iedereen

“University of Minnesota offers blogs to everyone on campus. These folks have a great understanding of how to use weblogs throughout campus. Faculty and students all have access to MoveableType blog software.”

(bron)

Wellicht een idee voor al die bedrijven en instellingen die vinden dat er te weinig aan kennisdeling gedaan wordt door medewerkers of waar men van mening is dat studenten wellicht ook zinvolle dingen te zeggen hebben. Nee, het beschikbaar stellen van weblogsoftware brengt dat proces niet opeens op gang, maar het neemt wel een praktische beperking weg. Ik ben benieuwd of we in Nederland weer minimaal een jaar nodig hebben voordat de meer innovatieve onderwijsinstellingen dit idee oppikken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties