SURF SiX bijeenkomst

SURF SiX organiseert op 12 mei a.s. bij het informatiseringscentrum van de Universiteit van Amsterdam een bijeenkomst over Studentinformatiesystemen en de ELO. De bijeenkomst geeft een overzicht van de stand van zaken, toont actuele ontwikkelingen in Nederland, brengt de discussie op gang over de te zetten vervolgstappen en brengt de verschillende belanghebbenden met elkaar in contact. Er zal daarbij met name ook gekeken worden naar de bruikbaarheid van de IMS-specificaties, zoals IMS Enterprise, IMS Enterprise webservices en ontwikkelingen binnen andere organisaties.
De bijeenkomst is onder andere interessant voor onderwijstechnologen, ELO-beheerders, beheerders en ontwikkelaars van (student)informatiesystemen die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden, beheren, en tot stand brengen van een landschap waarin diverse systemen en informatiebronnen gecombineerd worden. Ook leveranciers van leeromgevingen en studentinformatiesystemen behoren tot de doelgroep.

De doelgroep beperkt zich niet uitsluitend tot het hoger onderwijs, ook vertegenwoordigers vanuit andere onderwijssectoren zijn van harte welkom.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Inschrijving vooraf via de SURF-website is nodig. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties