Weblogs boycotten Nedstat

“Een aantal grote Nederlandse weblogs waaronder Volkomenkut, Retecool, Geenstijl en Jaggle roepen op tot een boycot op teller Nedstat . Volgens de webloggers wil Nedstat bij elk nieuw stukje tekst een andere teller. “Dat is natuurlijk onbegonnen werk,” aldus Fleischbaum van weblog Geenstijl.”

(bron)

Ik snap het gedoe hier effe niet. Uitspraken als “Nepstat zuigt bigtime en wij zullen er dan ook alles aan doen Nepstat dat laatste duwtje richting de financiĆ«le afgrond te geven” (bron) rieken een beetje naar het opzoeken van een gevecht. OK, je kunt het niet eens zijn met, kunt er boos zijn over, het mooie van een vrije economie is ook hier weer: zoek een andere tellerboer op!

Ik gebruik de Netstat-teller op mijn “wie ben ik” pagina. Kost me niks, krijg er voldoende informatie voor terug. De rest haal ik uit mijn eigen logbestanden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties