Driehonderdzestig graden foto's met een vlieger!

“I’ve been interested in photography for as long as I can remember, and Kite Aerial Photography (KAP) seemed like a natural progression. At least it did after my friend, Thomas Dewez, convinced me that it isn’t completely ridiculous to suspend an $800 camera from a kite. After seeing the potential in online galleries, I knew that I had to do this! So, I spent a few months researching equipment, technique, etc. before diving in. I had not flown a kite since I was a kid, so I’m learning as I go…”

(bron)

Heeft helemaal niets met het onderwerp van deze blog te maken, maar zoooo mooi!

Vooral de 360 graden panorama’s vind ik prachtig.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sybilla
Sybilla
16 jaren geleden

Pierre, je hebt volkomen gelijk. Hier stond zojuist een hogeschooldocent geschiedenis te watertanden terwijl het toch niets te maken had met de reden van zijn komst of zijn vakgebied. Hij kwam toevallig op het goede moment binnen…