Bijdrage gevraagd SURF Onderwijsdagen

“Stichting SURF nodigt iedereen uit om ideeën voor sessies op de SURF Onderwijsdagen 2004 bij hen kenbaar te maken. De SURF Onderwijsdagen, het jaarlijkse evenement over ICT-ontwikkelingen binnen het hoger onderwijs, richt zich dit jaar op de ontwikkelingen over de grenzen van het hoger onderwijs heen.

Met de vraag ‘de andere praktijk, grensverleggend?’ in het achterhoofd wordt vorm gegeven aan het programma van de SURF Onderwijsdagen 2004. Zo komen vragen aan bod als: Wat speelt er bijvoorbeeld binnen het bedrijfsleven of de beroeps- en volwasseneneducatie (BVE)? Welke internationale ontwikkelingen zijn er? En welke grensverleggende praktijken binnen het hoger onderwijs? Alle ideeën zijn welkom bij de programmacommissie van de SURF Onderwijsdagen 2004″

(bron)

Het bericht spreekt voor zich, meer informatie over de SURF Onderwijsdagen 2004 is online beschikbaar.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties