TV per antenne mogelijk vervroegd afgeschaft

“Waarschijnlijk zal het in 2006 niet langer mogelijk zijn om met een gewone antenne tv-uitzendingen van de Publieke Omroep uit de ether te plukken. Officieel is het de bedoeling om de analoge doorgifte van tv-signalen van 2005 tot 2008 af te bouwen, maar de Publieke Omroep wil vervroegd van de aloude techniek af, omdat zo tot 14 miljoen euro per jaar kan worden bespaard.”

(bron)

Raar idee dat dat helemaal zou gaan verwijnen. Ik dacht eerst ‘och ja, wie heeft nog zo’n ding op het dak’, maar dat bleken er nog veel te zijn: 60.000 – 100.000 mensen + zo’n 400.000 mensen met een draagbare tv!

Dan kost het 14.000.000 / 500.000 = 28 EURO per persoon per jaar. Is dat teveel?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees Janssen
Kees Janssen
16 jaren geleden

Belachelijk!!!

De caravan en boot bezitters zijn dus de dupe en ook de woningen die nog geen kabel hebben.

Pierre
16 jaren geleden

Ja, dat klopt. En dan kun je natuurlijk nog aan de schotel, maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Zie: http://www.gorissen.info/pi

jan willem wim
jan willem wim
16 jaren geleden

Tv kijken in de caravan? Valt de standplaats dan zo tegen?

Pierre
16 jaren geleden

:) Hoe die van ons is dit jaar weet ik nog niet. Daar moeten we eerst nog ruim 1000km voor rijden. Maar ik neem aan dat met de Olypische Spelen voor de deur het wel weer druk zal zijn voor de tv’s op de camping. Minder dan tijdens het EK (denk ik), maar toch.