Onderwijsreeks nr. 4 – Dutch e-Learning in Europe

“Nederland was dit jaar prominent aanwezig op de Online Educa Berlijn (OEB) conferentie (3-5 december jl.), mede door het initiatief van SURF, de Economische Voorlichtings Dienst van het ministerie van Economische Zaken (EVD) en de Nederlandse ambassade in Berlijn. Naast een preconference waar IT en hoger onderwijs highlights uit Nederland zijn gepresenteerd en de aanwezigheid van diverse Nederlandse sprekers in het programma, was er de Dutch e-Learning market. Op dit Nederland paviljoen, dat onderdeel uitmaakte van de OEB-informatiemarkt, hebben meer dan veertien hoger onderwijsinstellingen en bedrijven de laatste ICT-producten en -diensten getoond.”

(bron)

Even een plug vanuit de VS voor een SURF verslag van Online Educa Berlin 2003 dat dan nu toch echt eindelijk gedownload en besteld kan worden van de SURF website.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties