Draadloos internet voor Washington Mall

“De bekende Washington Mall in de stad Washington DC krijgt gratis draadloos internet waardoor het publiek over de lengte van meer dan drie kilometer van de hotspot gebruik kan maken zonder betaling of registratie. De non-profit groep Open Park Project heeft de opzet gerealiseerd op de locatie waar zich het hart bevindt van de Amerikaanse macht en wetgeving.”

(bron)

:) Het lijkt net alsof er deze week extra veel berichten waren over Washington. Ik had geen laptop bij me toen wij er waren. Overigens heeft Mall niets met ‘winkelcentrum’ te maken (het betekent ook wel ‘A shady public walk or promenade’), het is het Malieveld van de VS, maar dan groter (zoals natuurlijk alles hier groter is). Als je de foto op de CNN website bekijkt (daar heeft Peter Kentie het bericht gevonden), dan zie de Mall zoals hij gisteren in ieder geval niet was: helemaal vol met mensen. Boven in de foto zie je nog net het US Capitol gebouw. Vanaf de plek waar de foto genomen is zouden het Washington Memorial en het Lincoln Monument achter je liggen.
De Mall is trouwens ontworpen door een naamgenoot: Pierre Charles L’Enfant.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties