Hogeschoolspam

“Een mailtje van je studiebegeleider, die namens een andere student voor een afstudeeropdracht “even” iedereen in haar bestand mailt. Da’s toch spam? Ik vind van wel, en stel zo’n mailtje dus ook allerminst op prijs.”

(bron)

Helemaal mee eens.

De definitie van spam die mij aanspreekt, is te vinden op spamvrij.nl: “E-mail die ongevraagd en in bulk verstuurd is, is spam“.
En zoals ik ook in de reactie op het stuk van Peter schrijf: Ergelijk is dat de betreffende persoon waarschijnlijk iedereen in het “AAN” veld gezet heeft en niet eens in het “BCC” en je dan ook nog een hele lijst mailadressen gratis erbij krijgt. Dan weet je tenminste dat er voldoende andere mensen zijn die antwoord kunnen geven en dat jij niet hoeft te reageren.

Natuurlijk, fouten maken we allemaal, was vast geen kwade opzet, gewoon een beetje dom geweest.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties