SURF en EDUCAUSE 2004

“Stichting SURF organiseert van zondag 17-24 oktober a.s. de EduTrip, een jaarlijkse SURF-studiereis naar het EDUCAUSE-congres in de Verenigde Staten. EDUCAUSE, één van de grootste internationale conferenties rond ICT en onderwijs, zal dit jaar plaatsvinden in Denver(VS). Het thema is ‘IT From a Higher Vantage Point’. Schrijf u nu in voor deze SURF-studiereis. Het aantal plaatsen is beperkt, 60 mensen kunnen deelnemen aan deze reis”

(bron)

Nieuw is dat er een limiet is van 60 personen, ter vergelijking: vorig jaar waren er ruim 70 deelnemers en het jaar ervoor ruim 100. In beide gevallen overigens zonder limiet. Snel inschrijven dus als je meewilt, w’rl eerst even budget regelen bij je baas natuurlijk, want het is niet goedkoop.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard
16 jaren geleden

Niet dat ik verwacht dat mijn baas hier budget aan wil spenderen, maar aan welk bedrag moet ik dan ongeveer denken?

Pierre
16 jaren geleden

De reiskosten zelf bij deelname aan de SURF reis (zie: http://www.surf.nl/bijeenko… ) zijn 1.600 EURO. De conferentiekosten zijn dan nog eens $510 (voor de conferentie) + $360 (2 pre-conference van een halve dag) of $285 (1 pre-conference van een hele dag) + verblijfskosten (ongeveer $50,- per dag = $350,- voor de trip). Dus zo rond de 2.500 EURO

Sybilla
16 jaren geleden

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog de ALT-C 2004 reis naar Exeter(12 – 16 september) en de Online Educa Berlin 2004 (1 – 3 december…)

Om het budget van mijn baas niet teveel te belasten hou ik het voorlopig bij de Surf Onderwijsdagen op 16 en 17 september :) Bovendien ben ik daar uitgenodigd om samen met de projectleider ons project ‘Virtueel Discursief Kennisnetwerk’ en de bijbehorende Fontys-pilot te presenteren.

Pierre
16 jaren geleden

tja..Educause en Online Educa ga ik dit jaar niet naar toe. ALT-C wel omdat ik daar samen met mensen van CETIS een presentatie verzorg. Dat is overigens altijd een goede manier om je baas zover te krijgen: zorg dat je ofwel tijdens de conferentie er wat te doen hebt (presentatie/workshop etc.) of dat je erna een bijdrage levert aan de publicatie die SURF er altijd van maakt (zo heb ik dat gedaan bij Educause 2000, 2001, 2002 en Online Educa 2003) ;-)

Pierre
16 jaren geleden

@Sybilla: Mooi, blijf je ook in Utrecht overnachten? Ik ben er die twee dagen ook.

Overigens is dat *november*!

Sybilla
16 jaren geleden

slip of the keyboard zullen we maar zeggen… of ik blijf overnachten hangt van de baas af; zou wel aardig zijn natuurlijk met het oog op het feest van dinsdagavond!