Geen trein

“Het treinverkeer tussen Rotterdam en Dordrecht is dinsdagochtend stil komen te liggen door een storing in het bedieningssysteem voor seinen en wissels. Van en naar Rotterdam en Dordrecht kunnen treinen hierdoor niet op dit traject rijden, zo meldt ProRail Verkeersinformatie.”

(bron)

Alweer Dordrecht. Vandaag moest ik in Rotterdam zijn, maar was gelukkig (carpoolend) met de auto. Overigens was dat ook niet overal een genot, maar wij hadden blijkbaar de enige route naar Rotterdam zonder files (waarschijnlijk dankzij TomTom-Peter ;-) ). Een van de deelnemers aan het overleg was helaas niet zo gelukkig en is maar omgedraaid na een tijdje in Breda gestrand te zijn geweest.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties