Iets anders…

Something Different. This is my own conference peeve, but I am sure in search of some other format for our professional gatherings than the conference presentations/keynote scenario- this is the 50 minute lecture paradigm delivered over and over. Even online conferences tend to mimic this format. Isn’t there any other mode to engage constructive gatherings? Most conference attendees attest that the most productive things happen in the hallway conversations or the beer soaked post mortems. How do make these the primary activity?”

(bron)

Hmmm, goede vraag. BlogWalk, BlogTalk en ook BloggerCon zijn (natuurlijk) voorbeelden van “iets anders”. Maar ik vraag me toch een beetje af of je dat (zomaar) kunt vertalen naar de soort bijeenkomsten die we bijvoorbeeld bij SURF SiX organiseren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties