De WWW-factor

“Op dit moment staan we aan de vooravond van een volgende grote stap in dit proces. Hoewel op veel intranetten natuurlijk via reactiepagina’s, een forum of allerlei webapplicaties inmiddels ook gebruikers steeds meer persoonlijk actief kunnen zijn, zijn intranetten over het algemeen nog niet het persoonlijk gereedschap waarmee medewerkers ook zelf kunnen creĆ«ren en publiceren. En daarin gaat verandering komen. De combinatie Weblogs, Wikis en Webfeeds zal als een soort nieuwe WWW-factor aan medewerkers en bedrijven nieuwe mogelijkheden bieden om efficienter, effectiever en flexibiler te gaan werken.”

(bron)

Dit was er eentje om gewoon te bewaren. Overigens vraag ik me af hoe lang het gaat duren voordat die mooie, met applicaties dichtgetimmerde, intranetten veranderen als gevolg van de WWW-factor.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties