Het zou ook zo gemakkelijk zijn….

Met dank aan Gerard voor het signaleren van het verschil/probleem. Het blijft balen dat browsers zo verschillend met stylesheets om blijven gaan. Zie deze schermafdrukken:
De ICT en Onderwijs website in Internet Explorer 6.0 - Klik voor grotere versie (IE6.0) De ICT en Onderwijs website in Firefox - Klik voor grotere versie (FireFox) Niet alleen de tekst over de afbeelding is storend, ik zie dat de rechterbalk eveneens onleesbaar is. Terwijl die in Internet Explorer (zoals ik zou willen) er gelijk uitzien aan de linkerbalk, die overigens in beide browsers wél het juiste letterformaat heeft.
Ik ben van mening dat de site in (als het effe kan) alle browsers goed genoeg bruikbaar moet zijn (hoeft overigens niet te betekenen “exact hetzelfde uitzien”) en dat is nu dus niet het geval. Ik zal er z.s.m. naar kijken, maar dat kan niet nu meteen.
(20040911 is inmiddels opgelost)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties