Meer RSS vrijheid

“Hoewel ik zelf bij bepaalde blogs graag de discussies in reactiepanels volg, kan ik me wel iets bij die houding voorstellen. Mijn oplossing: laat de bezoeker zelf kiezen. Een RSS feed voor nieuwe postjes en een RSS feed voor de commentaren.”

(bron)

Gerard moet zijn RSS-feed opnieuw bouwen en heeft daarom gekeken welke opties hij zou moeten aanbieden. Hij gaat nu voor twee feeds. Ik vind dat wel jammer, want de optie die ik zou kiezen (post + reacties in één feed) is er dan dus niet meer. Persoonlijk vind ik het namelijk altijd handig om reacties in de context van het oorspronkelijk bericht te kunnen lezen. Waar hij wél gelijk in heeft is dat de bezoeker zou moeten kunnen kiezen. Daar schiet ik helaas wat RSS betreft ook nog tekort. Je hebt wel een aantal keuzemogelijkheden, maar die zul je moeten weten om ze te kunnen gebruiken. Ze staan nog niet eenvoudig bij elkaar.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dennis
16 jaren geleden

Bij mij kan je ook kiezen of je comments of gewoon nieuws in rss hebt.

Overigens ook per catogorie :)