Boeken en Bol

Even ter voorkoming van misverstanden: sinds vandaag maak ik gebruik van het partnerprogramma van Bol.com. De laatste tijd heb ik een aantal keren naar boeken die ik las of ging lezen verwezen en gebruikte daarvoor altijd de Bol.com website om te linken naar een pagina met meer informatie over het boek. Voornamelijk omdat ik regelmatig zelf boeken via Bol.com koop (of die boeken daar gekocht had).
Wees niet bang dat ik de links gebruik om daadwerkelijk geld te verdienen. Mocht je nu op zo’n link klikken en bijvoorbeeld Angels & Demons van Dan Brown bestellen, levert mij dat precies 33 eurocent op. Geen goudmijn dus. Veel leuker vind ik het ook om te zien óf het gebeurt, dus of het lezen over een boek je aanzet tot het kopen ervan.
Vind je dat maar niets, ook geen probleem, gewoon niet via Bol.com kopen, of niet via de gebruikte links, zie ik er niets van. :)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties