Bellen

Vandaag weer veel telefonisch vergaderd. Voor de IMS QTI versie 2.0 specificatie en de IMS Contentpackaging-specificatie versie 1.1.4 maintenance update zijn we aan de laatste loodjes bezig. En dat betekent nog vele last-minute werk, fouten uit documenten halen, voorbeelden uitwerken, toch nog verhitte discussies over dingen die eigenlijk al besloten hadden moeten zijn en de conclusie dat je eigenlijk nog graag een paar maanden langer de tijd had willen hebben gehad. De review (interne commentaarperiode) voor de IMS ePortfolio-specificatie die het uitwisselen van portfolio’s tussen systemen mogelijk moet maken loopt nog tot maandag, dus voldoende specificaties om me bezig te houden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties