Sony's Vaio X: hoezo videorecorder?

“Sony’s Vaio X: Like TiVo on Steroids
New device offers 1TB of storage, can record seven channels simultaneously.”

(bron)

Vandaag kocht ik mijn derde videorecorder vanaf nu af aan is er dus geen programma dat ik mis zong Rene Froger een tijd geleden. Maar met de komst van kabeltelevisie en commerciƫle omroepen is dat al lang niet meer waar. De Sony Vaio X zal dat ook niet helemaal voorkomen, maar komt al weer een stukje verder: maar liefst 6 kanelen tegelijkertijd opnemen (terwijl jij naar het 7e zit te kijken) en voldoende harde schijfruimte om bijna een week tv op te nemen (als je alle 6 de kanalen de hele dag laat opnemen!). De prijs is niet mis: $4727 en natuurlijk nog niet in Nederland te koop, maar toch. Alvast maar beginnen te sparen?

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties