Afscheid

Vandaag dan toch echt afscheid genomen van Henk. Nee hoor hij is niet dood, gelukkig niet, maar gaat genieten van zijn welverdiende FPU. Henk was niet alleen collega maar een groot deel van de afgelopen vier jaar voor belangrijk deel van mijn werk mijn functioneel baas, en van tijd tot tijd ook mentor. Voor zijn afscheid zijn we met het team (10 personen) naar Atelier & Galerie Den Dries in Nuenen geweest. Daar kun je onder begeleiding van Aart Dikker, en onder het genot van een hapje en drankje, schilderen. En hoewel je mij nog geen roller in de handen moet geven voor het witten van de woonkamer, blijken we een creatief team te hebben. Samen hebben we één groot schilderij gemaakt, compositie vooraf natuurlijk eerst even in overleg bepaald, door een paar mensen in schets op het doek gezet en daarna uitgewerkt. Het origineel is uiteraard met Henk mee, een foto ervan komt binnenkort nog wel hier terecht.
Overigens liet Aart wel zien waarom hij de vakman is. Toen het schilderij namelijk bijna af was wist hij met een aantal welgeplaatste penseelstreken het allemaal nog nét wat beter te maken.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Wat een leuk en origineel idee! Ik wens Henk vanaf deze plek ook het allerbeste maar vraag me af wie zijn plaats gaat innemen…;)

Hier in het Sittardse heb ik een groot promoter van [email protected] zien weggaan in de persoon van Chrit. We kampen nu nog met de gevolgen van een niet goed overgedragen erfenis.