Edublogger-dinner

Na zoveel over geek-dinners en edblogger-dinners in het buitenland gelezen te hebben, is het dan nu eindelijk tijd voor een edublogger-dinner in Nederland. Op 15 november a.s. gaan Frank Benneker, Gerard Bierens, Sybilla Poortman en ik een hapje eten in Utrecht. De plek moeten we nog even uitzoeken, dat wordt hier later vermeld. Wil je ook komen eten? Dat kan, graag zelf. Laat het ons wel even weten via [email protected] dan kunnen we een beetje inschatten hoe groot de tafel moet zijn.
Je hoeft overigens zelf geen edublogger te zijn of een weblog te onderhouden (Frank heeft er ook nog geen). Natuurlijk bestaat de kans dat er die avond een aantal mensen je proberen over te halen te beginnen, maar ook dat is geen voorwaarde om er te bij te mogen zijn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties