Lunchcollege Multimedia Producties

Vandaag weer een lunchcollege (na die van vorige week voor de afdeling Onderwijs), nu voor de afdeling Multimedia Producties van het Facilitair Bedrijf van Fontys. Leuk om te doen, want het is toch een andere groep mensen die je voor je hebt, waar het normaal om klanten/gebruikers gaat, zijn dit ontwikkelaars (en in feite dus leveranciers). Maar ook een club mensen met nog de nodige vragen over wat leertechnologie-afspraken nou eigenlijk zijn, wie wat doet (verschil tussen kreten als IMS en SCORM) en op zoek naar handvatten. En dan is anderhalf uur natuurlijk veel te kort, zelfs zonder op de details in te gaan. Krijgt dus vast nog wel vervolg

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties