IMS LD workshop in Heerlen

Gisteren naar Heerlen geweest voor de Learning Design workshop. Het was een goede bijeenkomst. Hoewel ik eigenlijk een beetje bang was dat het voor beginners erg snel ging, blijkt de beschrijving vooraf duidelijk genoeg te zijn geweest en wist iedereen wat te verwachten. Colin Tattersall blijkt overigens een gave te hebben voor het begrijpelijk uitleggen van Learning Design, al zal het feit dat hij het gisteren in zijn moedertaal mocht doen in plaats van in het Nederlands zeker geholpen hebben.
Mijn poging om foto’s te maken is helaas op niets uitgelopen, teveel wit op de achtergrond en dus donkere figuurtjes tegen een bijna wit vlak. De presentatiebestanden komen binnenkort online via de SURF SiX-website.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties