SURF Onderwijsdagen dag 1

Vandaag was de eerste dag van de SURF Onderwijsdagen. Vanochtend begonnen met een pre-conference van Webstroom, waar ik een bijdrage namens SURF SiX over het gebruik van metadata bij video voor mijn rekening genomen heb. Zinvolle bijeenkomst, zeker ook vanwege de bijdragen van de SURF DiRECT community over auteursrecht en de Digitale Didactiek website. Vooral die laatste is een bezoekje meer dan waard. Tussen de bedrijven door nog tijd gehad om wat mensen de edublogs portal te laten zien en ik geloof dat Patrick waarempel een paar mensen aan het bloggen heeft gekregen :)
Ik sta hier trouwens te rammen op een internetterminal in de hal van het congrescentrum met een toetsenbord waar je niet blij van wordt (van die toetsjes die je ook op een rekenmachine hebt)….dus morgen meer…

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties