Online Educa Berlin 2004 Weer thuis

Na een reis van ongeveer acht uur was ik om vier uur vanmiddag weer thuis. Online Educa Berlin 2004 zit er weer op. De wasmachine draait weer en ook de leesachterstand in m ’n feedreader is bijna weggewerkt.
Reizen met de trein is me weer heel goed bevallen. Zeker zo comfortabel en relaxed als met een vliegtuig.
TV in de trein - Klik voor grotere versie En waar de spoorwegen in het Verenigd Koninkrijk denkt veel van de NS te kunnen leren, zou de NS eens naar Duitsland moeten gaan om bij te scholen. Prima service en bediening (!) in de ICE. Er was radio en TV aanwezig in de stoelen in de eerste klas, headset op en je bent klaar. De TV was niet live, maar de radio wel. Uitstekende informatie in de trein én op de perrons. Elke stop werd aangekondigd, inclusief bijgewerkte informatie over huidige tijd en geplande aankomststijd. En OK, het is wellicht wat overdreven om bij aankomst via de intercom afscheid te nemen van je reizigers, maar de wijze waarop klopte gewoon bij de beleefdheid van het personeel in de trein. Prima geregeld.

De foto’s heb ik nog niet allemaal verwerkt, geen foto’s van Berlijn overdag, alleen in het donker, veel foto’s die ik niet zomaar hier online kan zetten, maar een aantal andere komen nog.
Nu alvast deze, gezien op weg naar het congreshotel:
Fiets goed vastleggen - Klik voor grotere versie
Dit bericht komt ook op Online Educa 2004.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties