De Heilige Maagd Victoria

“In Engeland is beroering ontstaan over een kerststal in het Londense wassenbeeldenmuseum Madame Tussaud. In de stal figureren verschillende beelden van beroemdheden, waaronder voetballer David Beckham en zijn vrouw Victoria als Jozef en Maria. Volgens verschillende Britse kerkleiders is hiermee een nieuw dieptepunt in de cultus van verheerlijking van beroemdheden bereikt.”

(bron)

Ik hoorde dit bericht vanmiddag op de radio en wist niet wat ik hoorde :-) Vooral ook het bericht dat o.a Blair en Bush als Wijze mannen uit het Oosten fungeren was grappig, als was Victoria als onbevlekte maagd natuurlijk ook een opvallende keuze. Fok! heeft een foto van de Beckhams online staan.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sybilla
15 jaren geleden

Eerlijk gezegd vond ik het maar een hoop koude drukte. Alsof de kerk geen andere dingen heeft om zich over op te winden… Aan gezond gevoel voor humor ontbreekt het de Britse kerkleiders in ieder geval! Persoonlijk vind ik het best een aardige stunt :)