Expertgroep onderwijs Internet Society Nederland

“Binnen ISOC is een nieuwe onderwijsexpertgroep in oprichting. Iedereen die een binding heeft het onderwijs, in welke vorm dan ook, wordt van harte uitgenodigd om er aan deel te nemen. De eerste bijeenkomst staat gepland op 11 januari 2005 om 15.00 uur in Amsterdam, en zal gehouden worden bij de Onderwijs en Research afdeling(OrO) van de Hogeschool van Amsterdam.”

(bron)

Door Tom Verhoeve werd ik getipt over de oprichting van deze expertgroep van het ISOC. Na het bericht over de oprichting van de NVKE dat zijn roots zo te zien in het bedrijfsleven heeft, nu ook een club geïnitieerd vanuit ‘de techneuten’ (jullie weten dat dat bij mij geen scheldwoord is!).
Minpuntje: om bij de oprichtingsbijeenkomst te zijn moet je lid zijn/worden van het ISOC. Nu is 75 euro geen enorm bedrag (zou ik anders voor een individuele bijeenkomst gerust ook betalen), maar het lijkt zo op het aangaan van een langdurige relatie met iemand die je nog niet kent en juist wilt leren kennen. Zo ben ik ook lid van de VOR geworden voor het kunnen deelnemen aan één bijeenkomst. Niet mijn manier van het vergroten van je ledenaantal.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter Slump
15 jaren geleden

Ik ga niet vragen naar een lidmaatschapsbewijs, dus laat je daar vooral niet door weerhouden.Het lidmaatschapsgeld bestaat overigens uit een vrijwillige bijdrage van ¤75.

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Peter,
Dat waren de 75 euro waar ik naar verwijs in het bericht. Maar zoals je inmiddels via de mail begrepen hebt wil ik er graag bij zijn, dus wordt ik uiteraard gewoon lid.