Online Educa Berlin 2004 Sfeerimpressie

Ik ben de foto’s aan het uitzoeken en heb daarom ook maar een aantal foto’s van nachtelijk Berlijn bij elkaar gezet.
Als je goed kijkt zie je dat de meeste van de foto’s niet helemaal scherp zijn, maar het geeft een redelijke indruk van hoezeer Berlijn al in kerststemming was.
Berlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versieBerlijn by night - Klik voor grotere versie

Dit bericht komt ook op Online Educa 2004.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties