Effe patchen

Het gebruik van WAMP betekent nog steeds dat ik Windows moet blijven voorzien van de laatste aanpassingen tegen fouten in het besturingssysteem (zoals ik overigens bij Linux ook zou moeten doen).
In mijn Apache-logbestanden vandaag:
62.58.87.172 – – [06/Jan/2005:12:21:01 +0100] “SEARCH /\x90\x02\xb1\x02\xb1\x02\xb1\….
Blijkbaar is iemand aan het uitproberen of mijn server gevoelig is voor de IIS WebDAV exploit. Toch maar even Windows bijgewerkt, vandaar de reboot.

Ik keek trouwens in mijn logbestanden omdat er een referer-spammer door het spamfilter geglipt was (zat een foutje in). Dat is nu als het goed is opgelost. Mocht je overigens problemen krijgen bij het toevoegen van reacties, laat het me dan weten. Dan kan het zijn dat het filter te strak afgesteld is.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties