SnapFiles heeft nu ook RSS-feed

Als je regelmatig op zoek bent naar tooltjes voor het een of ander, dan is het handig als je daar niet het hele net voor hoeft af te zoeken, maar gewoon op één plek kunt vinden wat je nodig hebt. Voor mij is Webattack (tegenwoordig bekend als SnapFiles) zo’n website. Vooral ook omdat freeware en shareware (ook bij het zoeken) netjes gescheiden, maar toch ook weer gelinkt zijn. Zo kun je bij het zoeken aangeven dat je alleen freeware wilt, maar linkt elke softwarecategorie bij freeware onder aan de lijst naar dezelfde categorie bij de shareware en omgekeerd. De lijsten zijn niet te lang, maar toch weer met voldoende keuze, een korte beschrijving, waardering etc. En nu heeft Snapfiles een aantal RSS-feeds toegevoegd. Kan ik moeiteloos op de hoogte blijven van nieuwe freeware die toegevoegd wordt, zoals bijvoorbeeld deze alternatieve (en blijkbaar veel snellere) PDF-lezer of anders dit tooltje om het opstarten van Acrobat te versnellen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Hele goede tip.
Ik kende deze site sowieso nog niet.

Louis Hilgers
Louis Hilgers
15 jaren geleden

Ik weet niet of je het weet, maar ik zag een berichtje over de mogelijkheid van RSS feed voor Outlook:
http://www.breekpunt.nl/nieuwsbericht

Pierre
15 jaren geleden

Hoi Louis,
Nee, die kende ik inderdaad nog niet, ik heb wel al met ""NewsGator"" gespeeld. Het probleem was dat ik eigenlijk nog steeds opzoek ben naar een goede manier om mijn mail te beheren in Outlook. Op een gegeven moment had ik zoveel mapjes voor de verschillende projecten, bijeenkomsten etc. dat het naar die mappen verplaatsen van nieuwe mail erg onhandig geworden was. Om daar ook nog eens een zwik mappen met RSS-links aan toe te voegen was niet handig.