Reclames aan de pomp

Albert Treur verwijst op het venturo weblog naar het bericht op Emerce over Summaest Technologies, een leverancier van lcd-schermen, die op grote schaal narrowcasting wil gaan verzorgen bij benzinepompen. Het is daarbij de bedoeling dat er in de pomp, onder de benzinemeter, een lcd-schermpje komt waarop reclameboodschappen worden aangeboden aan degene die staat te tanken.
Er wordt ook verwezen naar de Tango-stations waar iets soortgelijks al bestaat:

“Wie gaat tanken krijgt namelijk bij iedere pomp een ander filmpje te zien, waardoor een kakofonie aan geluid ontstaat. Degene die staat te tanken is daardoor onmiddellijk afgeleid. Bovendien begint het filmpje pas te lopen als de klant begint te tanken.”

(bron)

Als je ooit bij Tango getankt heb zul je weten wat hier bedoeld wordt. Daar komt overigens bij dat bij de Tango waar ik nog wel eens kom de kwaliteit van het beeld heel slecht is én het geluid veel te hard staat voor de geluidsinstallatie.
Als ik pomphouder was zou het er toch wel héél erg vanaf hangen hoe duur het laten installeren van het systeem zou zijn. Want erg hoge verwachtingen van extra inkomsten (anders dan door de verkoop van zendtijd) zou ik er niet van verwachten.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
robert
robert
15 jaren geleden

En dan is het ook nog eens zo irritant dat ik altijd op het ‘leg-mij-uit-hoe-Tango-werkt’ knopje druk; Krijg ik niet van die overstuurde reclame naar mijn hoofd…

Pierre
15 jaren geleden

Hebben ze die bij Tango? Hmm, volgende keer een kijken of dat minder erg is.