Nuttige downtijd

Ik was zojuist aan het mopperen op het feit dat mijn ADSL-verbinding er vier minuten uit lag. Een bezoek aan de webinterface van mijn ADSL-modem laat echter zien waarom dat waarschijnlijk zo was. Er staat nu namelijk: Data Rate download 3200kbps, upload 768kbps. Dat betekent dat de aangekondigde snelheidsverhoging doorgevoerd is. Dat is mooi, want nou kan ik hem nog testen om te zien of ik hier mee tevreden ben of toch (zoals ik van plan was) de overstap op SURFSnelADSL nog maak.
Update: Overigens geeft Speedtest.nl op het moment op mijn laptop (wireless verbonden) een snelheid aan van 2500kps download en 543kps upload. Dat is niet slecht, omdat dat na aftrek van de capaciteit die de websites verbruiken is.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans on Experience
15 jaren geleden

Je brengt me op een idee. Ik had er ook even last van. Effe chekke…
Yes, ook verhoogd.
Thx!