Acrobat 7 v.s. RSSOwl

“Acrobat 7 integrates a full RSS reader/aggregator capable of automatic conversion from RSS/HTML to PDF. This integrated functionality allows you to build summaries of all news items into a PDF as well as letting you convert any Web page linked from the RSS feed into a PDF too.”

(bron)

Dit lijkt een beetje op wat RSSOwl doet. Ik was nog niet helemaal onder de indruk van de PDF’s de RSSOwl produceerde toen ik de applicatie (overigens in zijn 1.0 versie) getest heb, en ben dus ook een beetje sceptisch over het resultaat dat uit Acrobat komt. RSSOwl heeft overigens natuurlijk wel als pluspunt dat de applicatie volledig gratis is, want goedkoop is Acrobat in de versies waar je ook PDFs mee kunt maken al lang niet meer.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties