IMS kwartaalbijeenkomst in Melbourne

“The open tech forum was one of a whole series of e-learning events that together formed IDEA Summer 2005. Yes, ‘Summer’ – no place for hemispherism here. Other events included a two day workshop on the Content Object Repository Discovery and Registration/Resolution Architecture (CORDRA), an IMS workgroup meeting and several workshops on IMS Simple Sequencing and SCORM 2004.”

(bron)

Afgelopen week vond in Melbourne de eerste IMS kwartaalbijeenkomst van 2005 plaats. Wij waren er afgelopen maandag alleen op afstand bij tijdens het telefonisch overleg van 23:00 – 00:00 uur (fijn toch overleg waarbij zowel mensen uit New York, Nederland en Melbourne aanwezig moeten kunnen zijn). Wilbert Kraan van CETIS was er wel en doet verslag van het open tech forum aan het einde van de week.
Tip: hoewel niet gekoppeld aan een wiki, geeft het bericht toch een beetje uitleg bij al de afkortingen. Als je de muis boven de gestippelde lijn houdt, wordt de afkorting voluit geschreven. Dat helpt wellicht een beetje.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties