Michel over screencapture-tools

In een reactie op het bericht over Wink verwijst Michel Duijvestijn naar het verslag dat hij op de ICT in het onderwijs Wiki doet over ScreenCapture-tools. Terwijl ik tijdens de regen met mijn internetverbinding aan het stoeien was, heeft hij gespeeld met Wink, ViewletBuilder en Macromedia Captivate. De resultaten beschrijft hij uitgebreid op de wiki-pagina’s voor de tools. Mooi werk Michel!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alex de Haan
Alex de Haan
15 jaren geleden

Als software consulent kan ik het niet na laten om hierop te reageren. Zelf gebruik ik al jaren een zeer klein ScreenCapture tool genaamd CamStudio. Het is de kleinste capture ooit! (Slechts 298KB!) Je kan het haast niet meer vinden, maar ik heb het op onze site net gezet: http://www.stichtingsoftwareconsulent… even uitpakken en installeren. Vragen? Mail mij dan even.
Met vriendelijke groet,

Alex de Haan

Stichting SoftwareConsulent.nl