Snacken bij vertraging

“Vanaf donderdag is in de Europese Unie nieuwe wetgeving van kracht die de positie van vliegtuigpassagiers moet verbeteren. Bij twee uur vertraging zijn vliegtuigmaatschappijen voortaan verplicht een gratis snack of zelfs een hele maaltijd te verschaffen. De maatschappijen vinden de nieuwe maatregelen oneerlijk en onduidelijk. Ze stappen naar de rechter.”

(bron)

Afkloppen natuurlijk, maar ik heb gelukkig nog nooit 2 uur vertraging gehad bij een Europese vlucht, laat staan dat het vliegtuig overboekt was. Nou zorg ik er sowieso meestal voor dat ik voor vertrek van thuis al online ingecheckt heb. Vooral de nieuwe regels/boetes voor overboeken of het annuleren van een vlucht zijn pittig. Ik neem tenminste aan dat die ook gelden voor prijsvechters die to nu toe dit volledig afwezen in hun voorwaarden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties