ELO-training of niet?

“Elektronische leeromgevingen, daar moeten studenten toch zelfstandig uit kunnen komen (eventueel met een handleiding).”

(bron)

Ik heb bij Wilfred al een reactie geplaatst met een beschrijving van een alternatief ten opzichte van het aan élke student uitleggen van hoe e.e.a. werkt. Het deed me echter ook denken aan de discussie die we inmiddels al weer wat jaartjes geleden hadden over het al dan niet aanbieden van een module “Werken met Microsoft Office” aan propedeuse-studenten van de HEAO. Argumenten als “we leren ze toch ook niet hoe een rekenapparaat werkt” en “knoppencursussen zijn niet van HBO-niveau” waren er zo maar een paar die de tegenstanders noemden. Maar ook toen gold dat er heel wat studenten waren die die extra ondersteuning simpelweg nog nodig hebben.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties