KPN ADSL storing

Het kan weer niet op vandaag. Had ik net het USB-modem weer aangesloten, gaat het ADSL-netwerk zelf plat. Volgens het bandje bij Zonnet/Versatel is het een landelijke KPN-storing. Zuid Limburg hoort dan blijkbaar (weer) niet bij Nederland, want mijn broer heeft daar gewoon ADSL via het KPN-netwerk.
update 17:30 uur: Het ziet er naar uit dat ik weer verbinding heb en bereikbaar ben…..

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michel
15 jaren geleden

Lees ik hier in de eerste regel oorzaak en gevolg? Staat je netjes! >:-))

Pierre
15 jaren geleden

LOL, dat zou wel mooi zijn als ik dat voor elkaar kreeg ;-)

Fred Zelders
15 jaren geleden

Landelijke storing klopt. Maar alleen voor diegenen die opnieuw wilden/moesten inloggen.

Pierre
15 jaren geleden

Vreemd, want aanmelden/inloggen deed hij wel. De verbinding gaf ook dat hij online was, maar bijvoorbeeld pingen van de DNS-servers leverde een time-out op. Raar overigens was ook dat ik in de logbestanden kon zien dat er op bepaalde momenten wél mensen op de server konden komen terwijl ik op dat moment zeker niet naar buiten kon.

Wilfred Rubens
15 jaren geleden

Ik had vandaag tot ongeveer tien minuten geleden ook last van de landelijke ADSL-storing. Zouden we geld terug krijgen van onze providers?

Pierre
15 jaren geleden

Ehm, toen was hij gelukkig al niet zo erg landelijk meer. Zonder gekkigheid: Zonnet/Versatel gaf gisterenavond om 19:00 uur aan dat het opgelost was. Gelukkig had ik dus al wat eerder veer verbinding, jij dus blijkbaar veel later.
Ik kan zo snel de algemene voorwaarden van Zonnet/Versatel niet vinden op de site. Ze praten bij de FAQ wel over het terugboeken van geld bij een niet-werkende verbinding, maar niet of dat ook bij een KPN-storing gebeurt. Dat zou dan voor hun deel < 1 euro zijn overigens.

Pierre
15 jaren geleden

webwereld heeft er ook een kort berichtje over.